Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Les programma » Lightworker

 

Lightworker (Leading)

Zoals bij de Healing de handchakra's en bij de Reading het zesde chakra als basis genomen wordt, zo gebruiken we bij Leading het hartchakra als werkvloer. Leading gaat uit van de eenheid van alles. "Goed" en "Kwaad" krijgen in het licht van Leading een geheel nieuw perspectief. Waar je in de voorafgaande jaren gericht bent op persoonlijke transformatie, gaat het Lightworkerjaar de verbinding aan met maatschappelijke ontwikkelingen en jouw rol in deze wereld.

Via Leading ben je in staat om "vredeskiemen" in veranderende leefsystemen te zaaien in de chaos van de omwenteling naar de Nieuwe Tijd. Oefenend op elkaar en aan de hand van actuele wereldse gebeurtenissen borduren we voort op de healing en readingervaring met het introduceren van een aanvullende energie werkvorm: LEADING. Deze techniek ontlenen we aan "Tonglen", een eeuwenoude boeddhistische meditatietechniek. Belangrijke technieken bij Leading zijn: absorbeer, laat los en modelleren.  lees verder... 

Het lightworkerjaar omvat 16 lesdagen van 8 uur, totale studieomvang is 128 uur. Klik voor actuele data en inschrijfformulier.

 

 

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign