Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Les programma » Healing

 

Selfhealing & Healing  (opleiding healer)

Als je de onderwerpen van de Intuïtieve Ontwikkeling in de vingers hebt is het mogelijk om door te stromen naar de Healingopleiding.  Healing is het kanaliseren van genezende energie. Via je handen en door middel van geestkracht kun je die energie laten doorstromen naar een ander. 

In de opleiding leer je de verschillende onderdelen en eigenschappen van het energetisch lichaam te onderscheiden. Daarna leer je de aura, de chakra's , energiekanalen, emoties & lichaamsdelen te behandelen waarbij geblokkeerde energieën weer kunnen gaan stromen. Dit leidt tot een positieve beïnvloeding van het systeem waarbij ziekte, psychische en lichamelijke klachten volledige aandacht krijgen.

Een veel gehoorde vraag is of je deze opleiding alleen kunt volgen als je een praktijk wil opzetten als healer. Dat kan, maar dat hoeft natuurlijk niet. Het healingjaar is een verdieping van de intuïtieve ontwikkeling. De manier waarop  je dat in de praktijk wil brengen is helemaal aan jezelf. Voorop staat dat je healingtechnieken alleen op anderen kunt toepassen als je de technieken in je eigen transformatieproces centraal stelt. Veel cursisten gebruiken de technieken vooral voor zichzelf, maar bijvoorbeeld ook in combinatie met hun dagelijkse werk. Doordat je steeds beter leert omgaan met je eigen energiebalans  kun je ook steeds beter functioneren in je werk, of in je relaties.

Healing is heel worden, zowel voor de gever als voor de ontvanger.

Het Healingprogramma omvat in totaal 12 wekelijkse lessen van 8 uur, totale studieomvang is 96 uur. Het accent ligt op het oefenen met elkaar. Ook zijn er meditaties zoals in het eerste jaar. Daarnaast zijn er praktijklessen waarbij onder supervisie met niet- cursisten wordt gewerkt. Na het succesvol voltooien van de Healingopleiding kan doorstroming plaatsvinden naar Reading.

 

klik voor actuele data en inschrijfformulier.

 

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign