Mens & Intuïtie
Het opleidingsinstituut voor
Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker
in Amersfoort en Eindhoven

Les programma

 

Mens & Intuïtie is in 1987 opgericht door Linda Keen. Het lesprogramma is door Linda samen met Aart de Waard ontwikkeld op basis van haar bestseller "Intuïtieve Ontwikkeling", dat inmiddels al voor de 15e keer herdrukt wordt.

De opleiding start 3 keer per jaar (september, december en maart), zowel in Amersfoort als in Eindhoven. De meeste lessen worden in de vorm van dagopleiding gegeven (8 uur) , en er zijn nog lessen die wekelijks, en duren 2,5 uur. 

 

Leergang 1: Intuïtieve Ontwikkeling (vooropleiding Healingjaar)

De eerste leergang bestaat uit drie trimesters van elk 4 maandelijkse lessen van 8 uur, (32 uur per trimester) die elkaar chronologisch opvolgen en die je eventueel met tussentijdse pauzes kunt volgen. In de eerste leergang leer je de verschillende kanten of lagen van jezelf kennen door te leren mediteren en je meer af te stemmen op je innerlijke wijsheid, je intuïtie. Je krijgt ruimte om je bewust te worden van overtuigingen, gedachten, patronen en/of zienswijzen die jou belemmeren om volledig in vrijheid in je eigen kracht te staan en te vertrouwen op jouw eigen wijsheid.

Intuïtieve Ontwikkeling vormt de vooropleiding voor het Healingjaar. Voordat je met andere mensen kunt werken is het belangrijk de basisprincipes van waarneming je eigen te maken en die op jezelf te kunnen toepassen. Deze vaardigheden leer je aan de hand van geleide meditaties en praktische oefeningen zoals het waarnemen van de energie van anderen. 

Het 1e trimester is vooral een kennismaking met onze lesmethode zodat je kunt ondervinden hoe dat je bevalt en wat het je brengt.

In het 2e trimester ga je via universele thema’s als veiligheid, gevoeligheid, macht, liefde, communicatie via de chakraleer aan de slag met het verder verkennen en loslaten van eventuele blokkades in jouzelf.

In het 3e trimester leer je op een praktische manier mediteren aan de hand van onze 10 punten zodat je ook individueel in stilte contact kunt maken met jezelf. Na dit jaar heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor het healingjaar.

klik hier voor meer informatie over intuïtieve ontwikkeling

 

Leergang 2: Healing

Meditatie heeft een helende werking. Met de kracht hiervan heb je in het eerste jaar kennis gemaakt. In het tweede leerjaar leer je die kennis en ervaringen nog meer toe te passen in je eigen proces. Het tweede leerjaar is sterk gericht op voelen. Voelen wat van jou is en wat van de ander is. Je wordt je daardoor meer bewust van je eigen energie en die van anderen. Daardoor ben je beter in staat om je eigen persoonlijk evenwicht steeds weer te vinden en waar nodig te herstellen. Door in je eigen kracht te staan, leer je ook om het persoonlijk evenwicht bij anderen op energetisch niveau te herstellen. Een belangrijke rode draad bij M&I  bestaat eruit dat je in je opleiding tot Healer, Reader of Lightworker alle technieken eerst leert kennen door het te ondergaan voordat je het toepast op een gast. We leren onze technieken niet uit een boek maar in de praktijk. 

Ook het tweede leerjaar bestaat uit drie trimesters die elkaar chronologisch opvolgen. Voor het tweede leerjaar schrijf je je in één keer in (12  lessen van 8 uur, totaal 96 uur). Hierna heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor de reading.

klik hier voor meer informatie over healing

Leergang 3: Reading

In de tweede leergang heb je nog meer leren vertrouwen op je eigen gevoel en heb je geleerd om in je eigen kracht te komen en te blijven. Je weet hoe je je eigen grenzen stelt. Het begrip ‘reading’ staat voor ‘lezen van energie’. Vanuit het stellen van je eigen grenzen en het erkennen van je eigen kracht ben je beter in staat om te zien, voelen, horen, weten en ervaren hoe het persoonlijk evenwicht van de ander is. De ander fungeert in de readingopleiding als een spiegel om op een nog diepere manier contact te maken met jouw eigen levensthema’s. Het readingjaar ondersteunt je ook om nog meer te vertrouwen op jouw eigen wijsheid, jouw intuïtie; het biedt een verdieping van jouw intuïtieve vermogens en gevoeligheden én nodigt je uit om deze nog meer te erkennen en er je verantwoordelijkheid voor te nemen voor jezelf en in contact met anderen. Een belangrijke rode draad bij M&I  bestaat eruit dat je in je opleiding tot Healer, Reader of Lightworker alle technieken eerst leert kennen door het te ondergaan voordat je het toepast op een gast. We leren onze technieken niet uit een boek maar in de praktijk. Voor het derde leerjaar schrijf je je in één keer in (12  lessen van 8 uur, totaal 96 uur, met daarnaast nog 18 readingopdrachten naast de lessen, circa 36 uur). Na dit jaar heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor het leadingjaar. 

klik hier voor meer informatie over reading

Leerjaar 4: Leading / lightworker

Het vierde en laatste opleidingjaar is een jaar waarin je nog eens op een diep persoonlijk niveau contact maakt met thema’s die zich in ieder leven voordoen. Denk hierbij aan thema’s als macht, gezondheid, leven en dood, overvloed en schaarste, ouders en kinderen, mannen en vrouwen, sexualiteit, vrijheid en grenzen, normen en waarden, geloof, hoop en liefde. Het leadingjaar ondersteunt je om op authentieke wijze je volledige verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven, je eigen geluk in verbinding met je hart en je hele zijn om je vandaaruit te verbinden met de wereld om je heen. Ook hier is de rode draad dat je in je opleiding tot Healer, Reader of Lightworker alle technieken eerst leert kennen door het te ondergaan voordat je het toepast op een gast. We leren onze technieken niet uit een boek maar in de praktijk. Na dit jaar heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor de integratielessen. Het lightworkerjaar omvat 16 wekelijkse lessen van 8 uur,  totaal 128 uur) Je schrijft in voor de hele opleiding.

klik hier voor meer informatie over lightworker

12 Integratielessen voor afgestudeerde Lightworkers

Je kijk op de wereld beïnvloedt  voor een belangrijk deel hoe je je voelt. Voor de een is een glas half vol, voor de ander is het glas half leeg.  Je manier van waarnemen en voelen is vooral een biologisch gegeven want sommige hersenen produceren meer endorfine dan andere. Maar dat betekent niet dat je het daarmee maar moet doen. We kunnen de hersenen herprogrammeren en dat doen we natuurlijk al bij M&I. Denk maar aan plaatjes blazen, gronden, zon inbrengen etc. Bij de integratielessen gaan we uitgebreider en intensiever hiermee aan de slag. De integratielessen zijn met name gericht op de fysieke aspecten die je ondersteunen in je transformatieproces:

  1. Herstructurering van het zenuwstelsel, o.a. het werken met de amygdala, het werken met onze hersenstructuren, het healen en leaden van ons zenuwstelsel.
  2. Kundalini energie stromen en leaden. De plaatjes die we in onze chakra's hebben beperken de energiestroom van Kundalini. Als je geen plaatjes meer in je chakra's hebt, dan stroomt Kundalini spontaan. Dan kun je lang wachten zou je denken, maar gelukkig hoeven we het niet al die tijd zonder Kundalini te doen. Zoals een klein lampje in de duisternis al licht kan verspreiden, zo is een klein beetje Kundalini al een belevenis voor het lichaam.
  3. Aandacht voor geluidshealing en DNA mutaties. Het DNA wordt vanuit de biologie vaak het bouwplan van ons leven genoemd, maar vanuit een spiritueel perspectief kunnen we het anders formuleren: ons DNA is de verzameling bouwstenen waar wij ons bouwplan mee mogen maken. Om dit te begrijpen gaan we even diep in de DNA structuur duiken.
We hopen met deze lessen een hoop inspiratie aan te bieden aan de Lightworkers en dat het een aantal nieuwe mogelijkheden geeft om met jezelf en de ander aan het werk te gaan. De integratielessen volgen aansluitend op het lightworkerjaar (indien van toepassing), en omvatten 12 lessen van 2,5 uur, in totaal 30 uur.
klik voor startdata en het inschrijfformulier.

 

Powered by ZZPstudio: hosting | webdesign